Blogs Education Latest new york preschools 2019 preschool preschool manhattan preschool queens Preschools & Nurseries preschools in brooklyn preschools new york area

5 vinkkiä pääsyyn esiopetukseen ja lastentarhaan

5 vinkkiä pääsyyn esiopetukseen ja lastentarhaan

Mietitkö esikoulua? Kun alamme tuulen loppua elokuussa ja uusi kouluvuosi on kulman takana, saatat olla valmis ajattelemaan pienellesi esikoulua.

Kesän jälkeen nautit puistoista ja seurustelitte muiden lasten kanssa, on täysin järkevää haluta jatkaa lapsesi vauhtia saavuttaessa välitavoitteensa. Esikoulusta päättäminen voi tuntua hiukan ylivoimaiselta. Haluat täydellisen istuvuuden lapsellesi, missä hän on onnellinen ja kukoistaa. Tässä on 5 vinkkiä, jotka auttavat pääsemään esiopetuksen jälkelle!

Onko Chelsean naapuruus mielessä? Tutustu Chelsean esiopetusoppaamme NYC: ssä. Meillä on myös lopullinen New Yorkin esiopetuksen ja lastentarhan opas vuodelle 2019!

Contents

Miksi esikoulusi valitsemispaikka on tärkeä

Esikoulun sijainti on yleensä merkittävä tekijä. Jotkut vanhemmat mieluummin koulu, joka on lähellä kotia, kun taas toiset etsivät yhtä lähellä työtä. Missä valitset esiopetuksen, se on otettava huomioon. Toimiiko se aamu-rutiinin kanssa? Jos se on vähän vaellus, etäisyyden huomioon ottaminen on jotain, jota on tärkeää tutkia.

Hyödyllinen vinkki: Jos jätät useamman kuin yhden lapsen eri kouluista (mikä tapahtuu, kun ikäero on vähän), etsi yhtä, johon on helppo kävellä tai jolla on helppo kuljetusreitti.

Millaista koulua etsit?

Valitse esiope, joka on linjassa sen kanssa, kuinka haluat lasten oppivan, tai ympäristön, jonka löydät heidän kukoistavan. On monia erilaisia ​​opetusfilosofioita, aloita ensin tutkimalla valitsemasi koulu heidän verkkosivujensa kautta. Jos tarvitset perusteellisempaa ymmärrystä koulun opetusfilosofiasta – koulukierrokseen osallistuminen auttaa vastaamaan kysymyksiisi.

Kysy tunteja, jolloin esiopetus toimii

Esiopetuksen aukioloajat vaikuttavat yleensä melko korkealle vanhempien luettelossa koulun tarpeista. Tarvitsetpa useless puoli päivää, varhaisia ​​keskeyttäjiä tai myöhäisiä noutoja, valitsemallasi esiopella tulisi olla aikataulu, joka toimii perheellesi.

Esikokouksen kiertue

Esiopetuskierros auttaa sinua päättämään, onko koulun ilmasto sopiva lapsellesi. Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Koulujen ylläpitäjät avaavat mielellään luokkahuoneet kiertueella ja esittelevät opettajille. Tiedät, mikä sopii lapsellesi, joten älä vältä tarkastamasta luokkahuoneita ja koulutilaa.

Paras esiopetus sinulle

Voit käydä jokaisessa kaupassasi kaupungissa; Tärkeintä on kuitenkin, kuinka lapsesi sopii esiopetukseen. Tuleeko hän onnelliseksi? Näetkö opettajien tekevän paria hyvin lapsesi persoonallisuuden kanssa? Voiko päivähoito sopia lapsesi tarpeisiin riippumatta siitä, kuinka suuret nämä tarpeet ovat?

Esikoulu on iso askel ja jännittävä koko perheelle. Ensimmäisenä koulupäivänä on useless puhdasta iloa, vaikka siihen olisi kyyneleitä. Nauti kaikesta ennen kuin tiedät sen – on aika ala-asteelle!

Bronx

La Peninsula Head Begin
Bronxin viisi sijaintia:
771 Manida St., 1054 Intervale Ave., 1717 Fulton Ave.,
490 East 143. St., 20 West Tremont Ave.
718-542-7580 (pääkonttori)
lapen.com

Heidän viisi sijaintinsa tarjoavat turvallisen ja tukevan ympäristön Three ja 4-vuotiaat lapset. Lisensoidut ja korkeasti koulutetut opettajat tarjoavat korkealaatuisen, kattavan opetussuunnitelman näissä ympäri vuoden pidettävissä koko päivän ohjelmissa. Tarjolla on terveellisiä aterioita ja välipaloja, terveys- ja ravintoseulontoja, vanhempien koulutusta käsitteleviä työpajoja ja perheen tukipalveluita sekä erityistarpeita omaaville lapsille tarkoitettuja palveluja. 156th St., 718-893-1512
1997 Bathgate Ave., 917-259-7081
2167 College Ave., 917-962-9720
trabajamoscommunityheadstart.com

Heidän kolme sijaintipaikkaansa antavat lapsille ikä 2 – 5 kehittämiselle sopivan, laadukkaan koulutuksen avulla. Tarjoamalla kaksikielisiä varhaiskasvatuspalveluita yli 52 vuoden ajan, he osoittavat sitoutumistaan ​​ja johdonmukaisuutta yhteisöihinsä lähestymistavalla, joka arvostaa lapsen ihmishenkeä ja kokonaisvaltaista kehitystä – fyysisesti, sosiaalisesti, emotionaalisesti ja kognitiivisesti. Heidän ohjelmissaan tutkitaan palveleviensa lasten, perheiden ja yhteisöjen tarpeita. Ympärivuorokautisesti klo 8–18, ne tarjoavat terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipaloja.

Brooklyn

ABC Infant & Toddler Middle & ABC lastenkeskus
Greenpoint
718-389-9004
[email protected]

Tarjoaa turvallisia, ikäystävällisiä ja stimuloivia ohjelmia lapsille 3 – Four-vuotiaille täyttääkseen heidän tarpeensa nauraa, oppia, leikkiä, hankkia uusia ystäviä ja löytää uusia asioita. Lastenhoito imeväisille ja pikkulapsille, ikä 3–24 kuukautta, ja esikoulu lapsille, joiden ikä on Three–4 vuotta. Koko päivän, puolipäivän ohjelmat ja pudotushoito ovat saatavilla. Avoinna ympäri vuoden, maanantaista perjantaihin, klo 8–18. Sähköposti lisätietoja tai kiertueen ajoittamista varten.

Perusoppimisen lisäksi: Vihreällä
Fort Greene / Clinton Hill
718-622-1000
yondbasiclearning.com
[email protected] [19659003] Huipputeknisessä lastentarhassa on avoimen tilan suunnittelu, jossa on kirkas luonnollinen auringonvalo ja viereinen yksityinen ulkopinta, jonka avulla lapset voivat kokea ulkona. Pikkulasten ohjelma alkaa 2 kuukaudesta 3 vuoteen ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia omassa tahdissaan. Perheitä rohkaistaan ​​tulemaan luokkahuoneeseen ja osallistumaan, kun henkilökunta laulaa, lukee ja oppii lasten kanssa. Perheet ovat lähtöisin yhteisöstä ja juuret ympäri maailmaa edustavat yli 15 eri maata tiettynä vuonna. Koulu on sitoutunut tarjoamaan sellaisen ympäristön, jossa jokaisen lapsen luonnollinen uteliaisuus oppia ohjataan tukemaan kriittistä ajattelua ja itsetuntemusta edistävien taitojen hankkimista. Koulutuslähestymistapa ilmentää koulutusjohtajien, kuten Montessori, Piaget, Sprague-Mitchell, Dewey ja Vygotsky, teoksia.

CHALKin esikoulu
Cobble Hill
718-237-7300
Chalkpreschools.com

. CHALKin ensimmäinen NYC-sijainti kauniissa, historiallisessa Cobble Hillissä, Brooklyn avaa ovensa syksyllä ja ilmoittautuu tällä hetkellä 2–6-vuotiaille lapsille. Koulun tehtävänä on kouluttaa nuoria mieliä ja helpottaa oppimisen nautintaa; tukea koko lapsen kasvua tunne-, sosiaalisissa, fyysisissä ja kognitiivisissa alueissa vahvojen, itseluottavien, elinikäisten oppijoiden kehittymisen varmistamiseksi. CHALK pyrkii tarjoamaan ympäristön, jossa lapset kukoistavat, luovuus on täynnä ja käytännössä varhaislapsuuden oppimiskokemukset sisältävät taidetta, naurua ja tietoa turvallisessa ja inspiroivassa esiopetusympäristössä

Dillonin lastensuojelukeskus @ St Joseph's School
Clinton Hill
718-940-5678
dillon.sjcny.edu
[email protected]

Puoli- ja koko päivän sekoitetun ikäohjelmoinnin tarjoaminen 2-5-vuotiaille ilmapiirissä, jossa lapset voivat ilmaista tunteitaan ja ideoitaan. Lapset oppivat leikin kautta kehittämällä luottamusta, osaamista ja halua tulevaisuuden oppimiseen. Täällä tarjottavia taapero-, esiopetus- ja päiväkodiohjelmia johtaa NYS-sertifioidut opettajat, ja heidän avustajanaan luokkahuoneessa ovat SJC: n lastenoppilaitoksen opiskelijat. Laboratorion esikoulu koostuu nykyaikaisista, tilavista luokkahuoneista, ja vanhempia rohkaistaan ​​seuraamaan lapsen vuorovaikutusta opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Guidepost Montessori, Brooklyn Heights,
212 Hicks St., Brooklyn, NY
929-524- 3588
guidepostmontessori.com
[email protected]

Guidepost Montessori Brooklyn Heightsissa on kasvava kouluverkosto, joka palvelee yli 2 200 perhettä ympäri maailmaa. Tämä kampus palvelee 3-vuotiaita lapsia luokan 5 kautta ja sisältää kaksi erilaista ohjelmaa: Lasten talo (ikä 3–6) ja ala-aste (6–11-vuotiaat). Opaspostin luokkahuoneet tarjoavat lapsellesi henkilökohtaisen oppimiskokemuksen, tapaamalla lapsesi siellä missä he ovat käytännön oppimismahdollisuuksia jokaiselle lapselle.

Guidepost Montessori, Williamsburg
717 Driggs Ave., Brooklyn, NY
347-464-Zero490
guidepostparent.com
[email protected]

Guidepost Montessori Williamsburgissa kuuluu kasvavaan verkkoon. kouluista, jotka palvelevat yli 2 200 perhettä ympäri maailmaa. Tämä kampus palvelee 12–6-vuotiaita ja sisältää kolme luokkahuonetta: imeväinen (12–18 kuukautta), taapero (18 kuukautta Three-vuotiaisiin) ja Lasten talo (ikä 3–6). Opaspostin luokkahuoneet edistävät itsenäisyyttä harkitusti suunnitelluissa olosuhteissa lapsille suunnattua tutkimusta varten. Williamsburg tarjoaa myös kiehtovan ulkotilan kotoperäisten kasvilajien kanssa.

Oppimiskokemus Clinton Hill
Clinton Hill
718-571-8075
thelearningexperience.com
[email protected]

itsenäisesti omistama ja hallinnoima lastenhoito- ja varhaiskasvatuskeskus. Käyttämällä lapsikeskeistä toimintaa ja leikkiä yhdessä patentoidun, tutkimukseen pohjautuvan opetussuunnitelman kanssa, katamme kaikki lapsen tärkeimpien kehitysvuosien näkökohdat. Oppimalla, pelaamalla ja kasvamalla lapsemme kukoistavat vasta rakennetussa tarkoitukseen rakennetussa tilassa, jossa on sisätiloissa sijaitseva leikkipaikka 6 viikon ja 6 vuoden ikäisille lapsille. Koulun tavoitteena on tarjota rikastava varhaiskasvatuksen kokemus, joka innostaa lapsiamme rakastamaan oppimista ja varautumaan ottamaan maailmaa laajemmalle. Perustajahenkilöstöllä on runsaasti koulutusta Reggio Emilian filosofioihin ja Montessori-muotoihin. Avoinna ympäri vuoden (paitsi suuria vapaapäiviä) päivittäin klo 18.30–18.30. Ilmoittautuminen nyt syksyyn.

Metrokids Preschool
859 60 St., Bay Ridge, NY
718-686-8335
382 Baltic St., Cobble Hill, NY
718-855-2889
metrokidspreschool. com
[email protected]

Kahdella paikkakunnalla Brooklynissa Metrokidsin esiopetuslaitokset tarjoavat korkealaatuisimman esiopetuksen ja ammattimaiset palvelut lämpimän, vaalivan ja reagoivan ympäristön puolesta. Painopiste on varhaisessa lukutaidossa sekä opiskelijoiden ymmärtäminen tiedetekniikasta, tekniikasta ja matematiikasta. Strategiapohjainen oppiminen, tieteellinen menetelmä, STEM, edistynyt kielen kehittäminen ja opiskelijoiden inspiroima temaattinen oppiminen ohjaavat heidän vaikuttavan opetussuunnitelmansa kehittämistä.

Midwood Montessori
2825 Bedford Ave., Brooklyn, NY
718-253. -3242
midwoodmontessori.com

Midwood Montessori tarjoaa esikoulua ja päiväkodia 2.9-6-vuotiaille lapsille rikkaalla opetussuunnitelmalla, joka on räätälöity kunkin lapsen tahdille. Erityistä huomiota kiinnitetään seurusteluun kannustamiseen, kun taas omistautunut ja vaaliminen henkilökunta opettaa tutkijoita yksin. Aamu-, iltapäivä- ja koko päivän istunnot, koulun jälkeiset luokat, kesäleiri, varhainen poistuminen ja kuljetuspalvelut ovat saatavilla.

MUSE Academy
Greene-forti / Brooklynin keskusta
(929) 400-1751
museacademybk.com

MUSE Academy on itsenäinen yksityinen koulu Brooklynissa. Rikas ohjelmilla, kuten musiikki ja esiintyvät taiteet, heidän koulutusohjelmansa perusta on parantaa kognitiivista kehitystä, luottamusta ja luovuutta. Niiden ainutlaatuiset Pre-Okay- ja lastentarhaohjelmat kasvattavat intohimoa oppia jo varhaisesta iästä lähtien. MUSE Akatemian tiedekunta on johtavista yliopistoista ja konservatorioista ympäri maailmaa. Heidän lähestymistapansa houkuttelee lapset oppimaan ja kommunikoimaan kyselypohjaisen oppimismallin avulla. Museilla on tiukka akateeminen opetussuunnitelma, joka sisältää kirjallisuutta, humanistisia, matematiikan ja tieteen, espanjan ja kuvataiteita. Ilmoittautuminen tiedotustilaisuuteen osoitteessa museacademybk.com tai soittamalla koulun päällikölle numeroon (929) 400-1751.

NY Preschool
Useita paikkoja Manhattanilla
nypre.com

NY Preschool -luokka, a Lämmin ja vieraanvarainen kotipohja oppimiseen tarinoiden, kappaleiden ja taiteen kautta on yhdistetty huipputekniseen voimistelulaitokseen. Heidän ainutlaatuinen oppimisympäristönsä kiihdyttää fyysistä kasvua ja löytämistä, kun taas luova opetussuunnitelma, joka yhdistää perinteisen ja progressiivisen, tukee kunkin opiskelijan sosiaalista, emotionaalista, fyysistä ja kognitiivista kasvua.

Rivendell Faculty
277 3rd Ave., Brooklyn, NY (Park Slope Gowanus)
718-499-5667, ext. 14
rivendellnyc.org

Tämä esiopetuksen Montessori-koulu tarjoaa kunnioittavan, osallistavan yhteisön, auttaen lapsia tuntemaan olevansa voimakas ja itsevarma oppijoina ja sosiaalisina ja tunteellisina olemuksina. Taapero-, puoli- ja pidennetyt päiväohjelmat ovat käytettävissä ikäryhmille 2–6. Rivendell-koulu tarjoaa kauniit Montessori-luokkahuoneet, erinomaisen oppilaiden ja opettajien suhteen sekä lämmin ja yhteistyöllinen ilmapiiri, jossa lapset oppivat työskentelemään ja leikkimään.

Stepping Stones varhaiskasvatuksen koulutuskeskus
Stepping Stones lastentarhakoulu
245 86th St., Brooklyn, NY
718-630-1000
Subsequent Step
9321 Ridge Blvd., Brooklyn , NY
718-630-1001
steppingstones86.com

Stepping Stones on yksityinen lastentarha, jonka perustivat vuonna 2002 kaksi NYC Public Schoolin opettajaa. 2–5-vuotiaita lapsia koulutetaan kahdessa paikassa, joissa oppimisen rakkautta edistetään turvallisessa, välittävässä ja vaalimisessa. Kaikkia oppilaita rakastavat ja hoitavat heidän luokkaansa omistautuneet hoitavat opettajat. Opettajat ovat erittäin päteviä erilaisilla koulutustasoilla ja vuosien kokemuksella varhaiskasvatuksesta.

Williamsburg Neighborhood Nursery Faculty
Williamsburg
718-782-4181
wnns.org
[email protected].

WNNS perustettiin uskoon, että hyvän varhaislapsuusohjelman tulisi tarjota lapsille ja heidän perheilleen silta kodin ja koulun maailmojen välille. Esikouluympäristön on oltava sekä jäsennelty että vaalittava; Sen on yhdistettävä kodin turvallisuus ja mukavuus koulujen sosiaaliseen ja älylliseen stimulointiin. Opetussuunnitelma perustuu tiukasti progressiivisen koulutuksen ihanteisiin. Sinänsä ohjelma on leikkipohjainen, lapsikeskeinen ja keskittynyt sosiaaliseen ja emotionaaliseen kasvuun. WNNS tarjoaa huolellisesti jäsennellyn koulukokemuksen, mutta antaa samalla myös lapsille mahdollisuuden tutkia koulumaailmaa omassa tahdissaan ja omalla tavallaan. Juuri tämä rakenteen ja vapauden yhdistelmä rohkaisee lasten spontaania uteliaisuutta ja johdattaa heitä oppimisen iloihin.

Windmill Montessori Faculty
1317 Ave. T, Brooklyn, NY (Sheepshead Bay)
718-375-7973 tai 718-375-4277
windmont.org

Perhekeskeinen Montessori -menetelmä ruokkii luokkia edeltäviä Okay-luokkia Eight-luokan oppilaita emotionaalisesti ja akateemisesti, tarkoituksen tunteen, oppimisen rakkauden ja kohteliaisuuden edistäminen. Pienet luokat vastaavat opiskelijoiden yksilöllisiä tarpeita. Niiden päätavoite on tarjota huolellisesti suunniteltu ympäristö, joka rikastuttaa ja stimuloi ja auttaa lapsia kehittämään tapoja, asenteita, taitoja ja ihanteita, jotka ovat välttämättömiä elinikäisen oppimisen ja luovan ajattelun kannalta.

Manhattan [19659006] Metrokids Preschool
Useat paikat Manhattanilla
tarkista verkkosivustolta täydellinen luettelo
metrokidspreschool.com
[email protected]

Nämä dynaamiset koulut tarjoavat korkealaatuisimman esiopetuksen ja ammattimaiset palvelut lämpimäksi , vaalittava ja reagoiva ympäristö. Painopiste on varhaisessa lukutaidossa sekä opiskelijoiden ymmärtäminen tiedetekniikasta, tekniikasta ja matematiikasta. Strategiapohjainen oppiminen, tieteellinen menetelmä, STEM, edistyksellinen kielen kehittäminen ja opiskelijoiden inspiroima temaattinen opiskelu vaikuttavassa opetussuunnitelmassaan.

New Yorkin kansainvälisen Montessori-koulu. (Sutton Place)
212-223-4630
montessorischoolny.com

Montessori Worldwide -tapahtumassa lapsia kannustetaan tutkimaan kaikkia akateemisia ulottuvuuksia, auttaen heitä tulemaan monipuolisiin ja varmoihin maailman kansalaisiin. Tunnit on varustettu täydellisellä didaktisella tuodulla Montessori-materiaalilla, jotka rohkaisevat käsitteiden imeytymistä pelaamisen aikana. Tiede, musiikki, vieraat kielet, musiikkiteatteri, uinti, tanssi, jooga ja shakki ovat myös osa ohjelmaa. Ympärivuotisten opettajien palveluksessa oleva kesäleiri antaa muiden ohjelmien lapsille mahdollisuuden kokea Montessorin kesä.

NY Esikoulu
Useita paikkoja Manhattanilla
nypre.com

NY Esikoulun luokkahuone, lämmin ja vieraanvarainen kotiperusta oppimiseen tarinoiden, kappaleiden ja taiteen kautta, yhdistetään nykyaikaiseen tilaan. -osa voimistelulaitos. Heidän ainutlaatuinen oppimisympäristönsä kiihdyttää fyysistä kasvua ja löytämistä, kun taas luova opetussuunnitelma, joka yhdistää perinteisen ja progressiivisen, tukee kunkin opiskelijan sosiaalista, emotionaalista, fyysistä ja kognitiivista kasvua.

Polis Montessorin maailmankoulu Museum Milessä
12 E. 79th St., New York, NY (Museum Mile)
917-388-1710; [email protected] 775 Columbus Ave., New York, NY (Columbus Circlellä)
917-388-1710; [email protected] polis.faculty

Polis Montessorin maailmankoulussa on kaksi Manhattanin kampusta, jotka sijaitsevat molemmin puolin Central Parkia. Länsipuolella sijaitseva kampus, nimeltään Columbus Square, tarjoaa taapero- ja perusohjelmia (ikä 2–6), ja Museum Mile itäpuolella tarjoaa ensisijaista ja ala-asteista (ikä Three–11). Jokainen Poliksen luokkahuone on kauniisti valmistettu Montessori-ympäristö ja myös mandariini-upotus on saatavana. Polisin koulut sijaitsevat tarkoituksellisesti kosmopoliittisissa kaupungeissa, joissa opiskelijat käyvät päivittäin kävelymatkoilla puistoihin ja suunnittelevat viikkokäyntejä museoihin.

Pusteblume International Preschool
244 W. 14th St., New York, NY (Chelsea)
212 -206-1137
pusteblumenyc.org
[email protected]

Pusteblume tarjoaa saksalaisia ​​tai espanjalaisia ​​upotusohjelmia 2–5-vuotiaille ja koulun jälkeisiä aktiviteetteja alle 12-vuotiaille lapsille. Luvanvarainen äidinkielen opettaja opettaa musiikkia, liikettä, lukutaitoa ja kuvataiteita hauskassa oppimisympäristössä. Ne yhdistävät parhaat kansainväliset ja amerikkalaiset opetusmenetelmät hoitavassa ympäristössä, joka kasvattaa lapsesi kasvua ja kehitystä. Tämä monikielinen, monikulttuurinen ympäristö valmistaa lapsesi osallistumiseen ja menestymiseen kansainvälisessä maailmassa.

Queens

Kuei Luckin varhaislapsuuskeskus
Rego Park
718-679-9909
klpreschool.com
[email protected]

Reggio-Encourage ja Mandarin. , koulun leikkipohjainen opetussuunnitelma toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset oppijat tutkimaan ja leikkimään. Koulu uskoo, että lapset oppivat parhaiten ympäristössä, joka tukee ja rakentaa heidän kiinnostuksiaan ja uteliaisuuttaan. Tutkimusprosessin kautta lapset alkavat kysyä maailmaansa liittyviä kysymyksiä. Ravitsevat opettajat toimivat avustajana rohkaisemalla ja tukemalla lapsia heidän oppimisessaan. Suunnittele kiertue tänään nähdäksesi huipputekniset palvelut ja lähetä lapsesi hakemus lukuvuodeksi 2019-2020.

Metrokids Preschool
Useita sijainteja Queensissa
Tarkista verkkosivustolta täydellinen luettelo
metrokidspreschool.com
[email protected]

Nämä dynaamiset koulut tarjoavat korkealaatuisimman esiopetuksen ja ammattimaiset palvelut lämpimän, vaalivan ja reagoivan ympäristön puolesta. Painopiste on varhaisessa lukutaidossa sekä opiskelijoiden ymmärtäminen tiedetekniikasta, tekniikasta ja matematiikasta. Strategiapohjainen oppiminen, tieteellinen menetelmä, STEM, edistynyt kielen kehittäminen ja opiskelijoiden inspiroima temaattinen oppimisoppaat vaikuttavassa opetussuunnitelmassaan.

NY Preschool
4545 Middle Blvd., Long Island Metropolis, NY
347-813 -4999
nypre.com
[email protected]

NY-esikoulun luokkahuone, lämmin ja vieraanvarainen kotiperusta oppimiseksi tarinoiden, kappaleiden ja taiteen kautta, yhdistetään huippuluokan voimistelulaitokseen. . Heidän ainutlaatuinen oppimisympäristönsä kiihdyttää fyysistä kasvua ja löytämistä, kun taas luova opetussuunnitelma, joka yhdistää perinteisen ja progressiivisen, tukee kunkin opiskelijan sosiaalista, emotionaalista, fyysistä ja kognitiivista kasvua.

Sunnyside-UP
Sunnyside
718-784-6173 ext. 410
scsny.org
[email protected]

Sunnyside-UP: n tarjoama ohjelma, Sunnyside-UP, tarjoaa koulutusta lapsille etsinnälle ja löytämiselle keskittyvässä ympäristössä. Opetussuunnitelmassa ja ohjelmassa käytetään opetusosaston opintoyksiköitä, jotka ovat yhdenmukaisia ​​yhteisen ydintason kanssa. Neljävuotiaille opiskelijoille on saatavana ilmainen pre-Okay. Palvelee myös 3-vuotiaita, saatavuuden mukaan. Koulu ja henkilökunta heijastavat Pre-k-opiskelijoiden ja heidän perheidensä monimuotoisuutta ja ovat monikielisiä, valmiita valmistelemaan opiskelijoita riippumatta heidän ensimmäisestä kielestä. Koulu tarjoaa oppimiskokemuksia, joita muutama muu ohjelma voi – mukaan lukien lasten kyky osallistua liikkuvuus-, musiikki- ja taideharjoitteluun vanhusten kanssa aikuisten päiväpalveluohjelmassa. Pre-k-opiskelijat Sunnyside Upissa saavat ensisijaisen ilmoittautumisen ilmaisiin koulun jälkeisiin ohjelmiin PS 199, 150 tai 343, jos he osallistuvat. Lasten kasvaessa on ohjelmia koulun jälkeiseen, korkeakoulu- ja urakehitysvalmiuteen. Sunnyside Group Providers tarjoaa kaiken toiminnan ja ohjelmat kaiken ikäisille.

! funktio (f, b, e, v, n, t, s)
          if (f.fbq) palauttaa;
          n = f.fbq = toiminto ()
            n.callMethod?
              n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit)
          ;
          if (! f.ffq) f._fbq = n;
          n.push = n;
          n.ladattu =! 0;
          n.versio = '2,0';
          n.koko = [];
          t = b.luotaElementti (e);
          t.async =! Zero;
          t.src = v;
          s = b.getElementsByTagName (e) [0];
          s.parentNode.insertBefore (t, s)
         (ikkuna, asiakirja, 'skripti', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
        fbq ('init', '783395065181202');
        fbq ('raita', 'PageView');
      
(toiminto (d, s, id)
  var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
  if (d.getElementById (id)) palaa;
  js = d.luotaElementti (t); js.id = id;
  js.async = true; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1&appId=646630782065137";
  fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
(dokumentti, 'käsikirjoitus', 'facebook-jssdk'));